ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΥ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Καρδιολόγοι

διάγνωση και θεραπεία καρδιολογικών παθήσεων
καρδιολογικά ιατρεία στην Ελλάδα

Δημήτρης Κωστακιώτης

Ο Δημήτρης Κωστακιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971, μεγάλωσε στην Κυψέλη και αποφοίτησε από το 60ο Λύκειο Κυψέλης. 

Το 1991 αποφασίζει να συνεχίσει τις σπουδές του στη Σουηδία με εκμάθηση της γλώσσας και εισαγωγή στο παγκοσμίου φήμης  Lund University Medical School από το οποίο αποφοιτεί το 1998.
Το Μάρτιο 1998 ξεκινά την πρακτική του στη γενική παθολογία, γενική χειρουργική και πρωτοβάθμια περίθαλψη στο Sollefteå General Hospital. Τον Ιανουάριο του 2000 μετά από πανσουηδικές εξετάσεις λαμβάνει την άδεια ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος.
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ/ΕΡΓΑΣΙΑ
Το Μάρτιο του 2002 άρχισε την ειδικότητά του στην καρδιολογία στο Malmö University Hospital και παράλληλα αναπτύχθηκε η κλίση του για τους υπερήχους καρδιάς, έτσι ώστε να καταλαμβάνει συστηματικά μεγάλο χρόνο της εκπαίδευσής του. Τον Απρίλιο του 2007 ολοκλήρωσε την ειδικότητά του και εν συνεχεία εργάστηκε ως καρδιολόγος και υπεύθυνος του εργαστηρίου υπερήχων, απ’ όπου έλαβε και πτυχίο σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά/σουηδικά standards.
Ο Δημήτρης Κωστακιώτης επέστρεψε στην Ελλαδα το 2008 και ξεκίνησε να εργάζεται στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, όπου μεταξύ άλλων πραγματοποιεί τα διοισοφάγεια υπερηχοκαρδιογραφήματα (TOE), προς έλεγχο καρδιακών βαλβίδων και γενετικών ανωμαλιών του μυοκαρδίου και την πρωτοπορειακή μέθοδο ελέγχου βιωσιμότητος/ισχαιμίας του μυοκαρδίου stress echo.
 
Αναζήτηση Περιοχών
Επαγγελματικές Κατηγορίες

© Καρδιολόγοι | All rights reserved