ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΥ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Καρδιολόγοι

διάγνωση και θεραπεία καρδιολογικών παθήσεων
καρδιολογικά ιατρεία στην Ελλάδα

Θανάσης Πατσιαλάς

Γεννήθηκα στο Δρυμό Θεσσαλονίκης στίς 26 κάποιου περασμένου Σεπτέμβρη. Εκεί πέρασα τα μαθητικά μου χρόνια στο Δημοτικό και τις πέντε τάξεις του Γυμνασίου ενώ αποφοίτησα από το 6ο Γυμνάσιο αρρένων στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Πήρα το πτυχίο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του TORINO της Ιταλίας και κατόπιν στο Αγροτικό Ιατρείο Πορτιανού Λήμνου παράλληλα με τη στρατιωτική μου θητεία στο νησί. Ειδικεύτηκα στη Καρδιολογία στη Β’ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του Α.Π.Θ. στο Νοσοκομείο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ.

Ασκώ ελεύθερο επάγγελμα ως ειδικός καρδιολόγος με ιατρείο στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού 9 (Κέντρο), στο 1ο όροφο, εξοπλισμένο με Υπερηχοκαρδιογράφο έγχρωμο TRIPLEX ψηφιακής τεχνολογίας GENERAL ELECTRIC Medical Systems VIVID 3 PRO και HOLTER ρυθμού (24ωρη καταγραφή) του γερμανικού οίκου MEDSET για τη πλήρη μελέτη των αρρυθμιών.

Παράλληλα εργάζομαι ως καρδιολόγος του ΙΚΑ, στο Κεντρικό Πολυϊατρείο (Αγγελάκη 37). Ασχολούμαι με τη Κλινική Καρδιολογία και την Αρτηριακή Υπέρταση που ήταν και το αντικείμενο της πτυχιακής μου διατριβής στο Πανεπιστήμιο του Τορίνο. Είμαι παντρεμένος με την Εύα Σέρασλη, γιατρό πνευμονολόγο του Ε.Σ.Υ. στη Β’ Πνευμονολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ», διδάκτωρα του Α.Π.Θ. και έχουμε δύο παιδιά την Ανθούλα και το Δημήτρη.

Ασχολούμαι με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές απο το 1988 τόσο σε επίπεδο hardware όσο και software. Αφιερώνω αρκετό χρόνο για το Internet, τα δορυφορικά κανάλια TV καθώς επίσης και για συσκευές οικιακής ψυχαγωγίας πάντα τελευταίας τεχνολογίας.
 
Αναζήτηση Περιοχών
Επαγγελματικές Κατηγορίες

© Καρδιολόγοι | All rights reserved