ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΥ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Καρδιολόγοι

διάγνωση και θεραπεία καρδιολογικών παθήσεων
καρδιολογικά ιατρεία στην Ελλάδα

Τσίπας Διονύσιος

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας και ο μοντέρνος τρόπος ζωής καθιστούν ανάγκη την σωστή και εμπεριστατωμένη πληροφόρηση μας σε θέματα υγείας και φροντίδας του οργανισμού μας. Οι δυνατότητες της ιατρικής και της τεχνολογίας στις μέρες μας είναι τεράστιες. 

Ο κος Τσίπας Διονύσιος γεννήθηκε στην Αθήνα. 
Απεφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου της Ρώμης με βαθμό πτυχίου άριστα το έτος 1992. Υπηρέτησε σαν ιατρός στο Πολεμικό Ναυτικό για ένα χρόνο (1993-1994). 
Εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο αγροτικό ιατρείο του Κάτω Σαμικού υπηρετώντας και στον παθολογικό τομέα του Νοσοκομείου (Κέντρου Υγείας Κρεστενων), το έτος 1994/1995. 
Έλαβε τον τίτλο Ιατρικής ειδικότητας στην Καρδιολογία από την Πανεπιστημιακή Κλινική των Ιωαννίνων την 01/08/2001, μετά από εξάχρονη άσκηση.
Μετά το πέρας της ειδικότητας στη Καρδιολογία στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος( Σωτηρία), κατά την διάρκεια της οποίας απέκτησε εμπειρία και στα πνευμονολογικά περιστατικά, μετέβει στην πόλη της Μάντοβα (Ιταλία) στο Δημόσιο νοσοκομείο (Carlo Poma) όπου εργάστηκε σαν Αναπληρωτής Διευθυντής στο τμήμα καρδιολογικών επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου, Μετά από επιτυχείς εξετάσεις τοποθετήθηκε σαν Αναπληρωτής Διευθυντής, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης αορίστου χρόνου, στη Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου, της πόλης Λόντι (Lodi) νότια του Μιλάνου(Εθνικό Σύστημα Υγείας της Ιταλίας ), όπου υπηρέτησε μέχρι το έτος 2007. 
 
Αναζήτηση Περιοχών
Επαγγελματικές Κατηγορίες

© Καρδιολόγοι | All rights reserved